Related Posts Plugin for Blogger...

2016/10/27

McClelland Bulk No.2015


İçerik:  Virginia, Perique
Blend Tipi:  Virginia/Perique
Kesim: Flake
Aroma: Yok
Aroma Katkısı: Aromasız
Sertlik: Orta
Lezzet: Orta
Oda notu:
Tavsiye: ****



Benim gözde tütün harmancımdan şeker mi şeker, tatlı bir karışım daha. Temin etmesi bir daha nasip olur mu bilemem ama tadını unutmayacağım bir virginia perique karışımı.
Kırık flakeleri bozmadan doldurmaya özen gösterdim ilk seferlerde. Biraz kırarak doldurduğumda daha güzel içimi oldu. Damağımı mest eden bu tütün usul usul ve çok düzenli yanıyor. Virginia tarafı ağır bassa da perique dengesi güzel. O tanıdık McClelland ekşisi yok mu bunda? Evet hafiften var ve çok hoş. Nikotini yormuyor. Akşamüstü çay keyfi için ideal bir seçim. Burnumdan dumanı çıkarırkenki yakması, gıdıklaması hoşuma gidiyor. Hafif mandalinamsı lezzetiyle keyifli.
2015 demiş olsalar da bu tütün on yıldan fazla bir süredir üretiliyormuş. Alıp stoklama şansına sahip olanlar, bu harmanın yıllandırmaya çok müsait olduğunu yazmışlar. Yıllandırılınca harika  olduğunu anlatıyorlar ballandıra ballandıra. Keşke temin etmek daha kolay olsaydı da arada sırada şenlendirseydik damakları bununla. Bu kadarına da şükredip, pipo keyfimdeki artı haneye iliştiriyorum bu harmanı.

Alguhan Akşar'ın yorumu 
Paylaş:

0 yorumları oku:

Yorum Gönder

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...