Related Posts Plugin for Blogger...

2015/08/21

Mac Baren - Original Choice



İçerik:  Burley, Cavendish, Virginia
Blend Tipi: Aromatik
Kesim: Ribbon
Sertlik: Hafif
Aroma katkısı: Aromalı
Lezzet: Hafif
Oda notu: İyi
Tavsiye: ****






   Paketi ilk açtığınızda  Mac Baren cavandish'e özgü, alıştığımız meyve arolarının oluşturduğu o dayanılmaz ve çok cezbedici, harika kokusu karşılıyor sizi. Hemen pipoyu doldurup keyifle içmek isteği uyandıyor içinde insanın. Haksız da değil.

   Biraz nemlice olmasına rağmen, havalandırmadan yaptığım ilk dolum ile şaşırtıcı derecede olumlu bir içiş gerçekleştirdim.
   Virginia ağırlıklı içeriği olan bu ürün bence çok başarılı olmuş, burley oranı biraz düşükçe olması benim gibi sert tütün seven birini hayal kırıklığına sevk edebilir ilk başta, fakat bu tütün o kadar lezzetlik ve güzel ki, ilk içişten sonra hemen bir daha içmek isteği oluşturdu bende.

   Gece  havalanması için  açıkta bıraktığım bir miktar tütünü öğlene kadar iyice havalandırdıktan sonra bir dolum daha yaptım ve geceki aldığım o kimyasalların etkileri  neredeyse kaybolmuştu.
Tam tadına havalandırdıktan sonra varabildim. Başından sonuna kadar hiç söndürmeden içmek mümkün.

   Tütünü iyice havalandırın. Havalandırın ki içindeki uçucu kimyasallar ve gazlar salınsın, böylece tütünün gerçek tadına varabilirsiniz.

   Sonuç olarak gayet başarılı buldum, aroma katkısı oldukça düşük ve günlük tüketime son derece elverişli. Bir kez denediğinizde  bir daha bırakmak istemeyeceğiniz ve stoklarınızda her zaman olmasını isteyebileceğiniz Mac Baren'in güzel ürünlerinden biridir.
Paylaş:

3 yorumları oku:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. 26 yıllık pipo içicisi biriyim. Captain Black ve Borkum Riff ile başlayan maceram bu tütünle tanıştıktan sonra gerçek bir keyfe dönüşmüştür. Genellikle pipo camiamız sert tütün severdir. Haftada bir ya da iki pipo içecek kadar da seyrekçidirler. Ben ise günde en az 9,10 dolum yaparım. Aylık tütün masrafım kediye sermayeyi yükleyecek cinstendir. Dolayısıyla hafif tütün kullanmam gerekiyor. Piyasada dolaşan tüm paket ve tenekeler dahil en hafif tütün bence Original Choise'tur. Günlük çok dolumlu tüketim için ideale yakındır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu tütünü nereden temin edebilirim, Türkiye ya da yurt dışında önerebileceğiniz bir yer var mı?

      Sil

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...