Related Posts Plugin for Blogger...

2016/06/30

McClelland - Arcadia (221B series)



İçerik: Virginia, Türk
Blend Tipi: Oriental
Kesim: Ribbon
Sertlik: hafif orta
Aroma katkısı: yok
Lezzet: orta
Oda Notu: Kötü
Tavsiye: ****


Üreticinin izahına göre bu harman Sherlock Holmes'un yakın arkadaşı Dr. Watson'ın en favori tütünüymüş. McClelland da ne kadar kaynak varsa değerlendirip bu efsane tütünün reçetesini yeniden yazmış, harmanlamış ve bize sunmuş. Şunu söyleyebilirim ki Dr. Watson ağzının tadını iyi biliyormuş.
Kesim şekli ve nem oranı dengeli dolum ve yanmaya müsait kılıyor bu harmanı. Son derece rahatlatıcı ve serin bir içimi var. İçerikteki şark tütünleri çok lezzetli. Pipo tütünü değerlendiricilerinin bir çoğu bu harmanda Latakia var mı yok mu konusuna değinmişler. Bence bunun sebebi tütün kutusunda Latakia yazmayışı ve harmanda eser oranda Latakia oluşu. İşin içinden çıkamamışlar. Bazen bazı şark menşeili tütünler Latakiavari lezzetler sunabilirler tabii ama bana kalırsa, sanki içine değil de yanına konmuş kadar az bir Latakia katkısı var burada.
Latakia olsun olmasın bu tütünle gayet keyifli pipolar içtim. Orientallerin o tatlı baharatlı keyfi bu harmanla gerçekten yaşanıyor. İleride muhakkak yeniden alır içerim ve her pipo içicisine de denemelerini şiddetle tavsiye ederim.
Paylaş:

0 yorumları oku:

Yorum Gönder

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...