Related Posts Plugin for Blogger...

2016/07/01

Orlik - Golden Sliced


İçerik: Virginia, Perique
Blend Tipi: Virginia/Perique
Kesim: Broken flake
Sertlik: hafif-orta
Aroma katkısı: yok
Lezzet: orta
Oda Notu: İyi
Tavsiye: ****
Not: Ribbon tarzda kesim olarak da ayrıca bulunuyor.




Tamamen katkısız, tatlı, orta sertlikte ve gerçek tütün lezzetinde. Bana göre her zaman ve her şartta içilebilecek muhteşem bir harman.
Lezzeti Reiner Long Golden Flake ile benzerlikler gösteriyor. İçimin ikinci yarısı içim kalitesinden ödün vermeden, tatlı Virginianın kendi sertliği ile neşeleniyor ve bitişi dört dörtlük oluyor. Uygun yavaş içim temposu sağlanmazsa bu bitimin farkına varmayabilirsiniz.
Hararetle öneririm..


Paylaş:

1 yorumları oku:

  1. Yaklaşık 100 gram orlik golden sliced tükettim . Pipocu arkadaşlarımın önerisi ve aldığı çok iyi yorumlar beni tütünü almaya götürdü. Tütün orta sertlikte sert bir virginia nın hafif miktar perique ile harlamanlanması ve tahminimce bunların evliliğinin yapıldığı bekletmede narenciye portakal ya da kabuğu bunlarla birlikte beklemiş . Aromatik tütün kesinlikle değil ama o hafif bir portakal aroması tütüne bazen değişik keyifli tatlar katıyor . Tütün ilk içtiğinizde çok nemli ve sert gelebilir . Bu durumda tütünü havalandırıp içtiğinizde çok hafif ve keyifli bir içim sizi bekliyor olacak . Şiddet ile öneririm bulabilen arkadaşlar stok yapsın . Avrupa da 22 € Amerikada 16 $ Civarı.

    YanıtlaSil

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...