Related Posts Plugin for Blogger...

2016/07/04

Samuel Gawith - Full Virginia Flake


İçerik: Virginia
Blend Tipi:  Full Virginia
Kesim: Flake
Sertlik: hafif orta
Aroma: yok
Lezzet: orta
Oda Notu: Çok iyi
Tavsiye: ****



Diğer Samuel Gawith flake ürünlerinde olduğu gibi nem oranı yüksek, dağınık flakeler bulunuyor kutuda. Havalandırmak şart. Flakelerin hakkını vermek için hiç parçalamadan içmeyi tercih etmeme rağmen, Samuel Gawith flakeleri arada sırada kalın kesilmiş olarak da çıkıyorlar kutudan. Bu çok kalınları boylamasına ayırıyorum. Diğer flake sunumlarda olduğu gibi bunun da doldurulması ve yakılması biraz özen gerektiriyor.

Bu tütün ile Virginianın doğal tatlılığının yoğun hissedildiği bir içim hayal edenler sakın hayal kırıklığına uğramasınlar. Çünkü o yoğun tatlılığı bu tütünde yaşamayacaksınız. Ama bu tütün size, o doğal tatlılıktan, acılıktan ve serinlikten bir buket sunacak, tam bir tütün lezzeti keyfine varacaksınız. Uzun süreli, hafif dumanlı, sertleşmeyen, nemlenmeyen, çok dolgun ve çok doğal bir içimi her seferinde bu tütünle yaşayabilirsiniz.

O yoğun tatlılığı arayan bazı Virginia meraklılarının, bu tütüne verdikleri notu kırdıkları görülüyor ama ben bu tütünün bu özelliğini seviyorum. Günün her saati, vaktin müsait olduğu her duruma uydurabildiğim, bana sakinlik sunan bir tütün.

Her daim elimin altında olmasından mutluluk duyduğum bir tütün.

Alguhan Aksar'ın yorumu

Paylaş:

0 yorumları oku:

Yorum Gönder

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...