Related Posts Plugin for Blogger...

2016/07/04

Samuel Gawith - St. James Flake


İçerik: Virginia, Perique
Blend Tipi:  Virginia ve Perique
Kesim: Flake
Sertlik: orta-sert
Aroma: yok
Lezzet: orta-yoğun
Oda Notu: İyi
Tavsiye: ****

Virginia ve Perique harmanı. Kokusu ve görüntüsüyle FVF yi anımsatan bu tütün, gene SG flakelerinin alıştığımız nemine sahip. Ben iyice kurutup içtim. İlk ve içim boyuncaki yanışı gayet keyifli.

Kokusuna aldanıp da saf Virginianın yumuşak ve tatlı lezzetini bu harmandan bekliyorsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Zira bu karışımdaki perique oranı gerçekten yüksek. Dikkatsiz bir içim ağzınızın tadını zehir edebilir. Veya zaten Perique sertliğine, acılığına meraklı değilseniz hiç bu tütünle vakit kaybetmeyin.

İçim orta sertlikte, Virginianın tatlılığının Perique ile adam akıllı bastırılmış şekliyle devam ediyor. Son bölümler tamamen Perique acılığı ile sertleşiyorsa da içimi mahvetmiyor. Külü beyaza yakın gri ve yumuşak, tertemiz.

Devamlı elimin altında bulundurmayacağım ama ara sıra muhakkak içeceğim tarzda, son derece keyifli bir harman. Virginia-Perique meraklıları bu tütünü denemeden geçmesinler derim..

Alguhan Aksar'ın yorumu

Paylaş:

1 yorumları oku:

  1. Perique hayranları ve perique denemek isteyenler için iyi bir başlangıç olabileceğini düşünüyorum . Zira benim içtiğim ilk perique tütünüydü ve kutuyu açtığımda etrafı garip bir domates kokusu sardı . İlk açıldığında bir domates kokusu oluyor ama havalandırınca o harika virginia ve perique kokusunu almaya başlıyorsunuz . Havalandırmadan içimi ile havalandırıp içilmesi arasında tat farkı var . Yavaş içime uygun bir tütün ama her gün içilebileceğini zannetmiyorum .

    YanıtlaSil

Pipo Sohbetleri Kitabı

Pipo Sohbetleri Kitabı
Yunus Bakihan Çamurdan

Satılık Pipolar

Yorumları Facebooktan takip et


Yorumlanan ürün sayısı toplam: 290
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...